×

Investering

Investeringsprojekter Sådan virker det

The Many

Hvem er The Many Kontakt
The Many company logo

Redegørelse om påbud

2023-02-03

The Many AIFM A/S blev I efteråret 2022 kontaktet af Finanstilsynet vedrørende en række forhold omkring forvaltning og markedsføring af fonden The Many Regenergy KL.

Vi ønsker til enhver tid at sikre, at vore investorer foretager investeringer på et korrekt og oplyst grundlag. Derfor indgik vi straks i en konstruktiv dialog med Finanstilsynet med henblik på en afklaring af de rejste forhold.

På baggrund af henvendelsen fra Finanstilsynet stoppede vi umiddelbart al markedsføring af Fonden og har efterfølgende tilbagebetalt alle midler til de investorer der havde givet tilsagn om at ville investere i Fonden.

Ovenstående har ført til, at vi har fået påbud fra Finanstilsynet, som vi har taget til efterretning og efterlever fremadrettet.

Du kan se redegørelsen fra Finanstilsynet her: Redegørelsen

The Many

hello@the-many.com

Kontakt

Hvem er The Many

© The Many A/S. Alle rettigheder forbeholdes. The Many AIFM A/S er et dansk selskab, CVR-nr: 39328232, LEI-kode: 984500003CF0A72FEF45, og har tilladelse af Finanstilsynet i Danmark til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF) med FT-nr. 23160. The Many er et EU-varemærke som tilhører The Many A/S.