×

Investering

Investeringsprojekter Sådan virker det

The Many

Hvem er The Many Kontakt
The Many company logo

Investering for alle

Hos The Many mener vi, at alle skal have adgang til investeringsmuligheder i ejendomme og grøn energi. Derfor tilbyder vi attraktive investeringsprojekter uden minimumsinvestering gennem vores platform. Se vores aktuelle investeringsmuligheder nedenfor.

Investér i grøn energi og ejendomme

Tilgængeligt for alle

Langsigtet og stabil investering

Projekter åbne for investering

RegEnergy

Bæredygtig investering med højt afkast

Investér i et unikt og banebrydende koncept, hvor spildvarme fra industrivirksomheder omdannes til lokal og bæredygtig fødevareproduktion.

20% i forventet årligt afkast (IRR)

Højeste klassificering indenfor bæredygtighed

Ingen minimumsinvestering

Property:

Single Asset Fund

Blomsterrækkerne

Investér i et attraktivt ejendomsprojekt, som udgøres af 101 rækkehuse i Tilst lige uden for Aarhus. Over halvdelen af rækkehusene er allerede færdigbyggede og lejet ud. Området har de seneste ti år oplevet en markant befolkningstilvækst på 14%, som forventes at fortsætte fremover.

Forventet afkast (IRR) p.a. 

6,7%

Investeringshorisont

12 år

Læs mere

Property:

Single Asset Fund

Theklavej

En mulighed for at investere i et spændende udviklingsprojekt i det Københavnske Nordvest-kvarter, der er i rivende udvikling. Ejendommen rummer 31 lejligheder, som er indrettet så de er særdeles velegnede til studerende og unge par, som er det største boligsøgende segment i København.

Forventet afkast (IRR) p.a. 

6,7%

Investeringshorisont

12 år

Læs mere

Ikke længere åben for investering

Fuldtegnet

Blomsterrækkerne

101 rækkehuse i Tilst lige uden for Aarhus. Området har de seneste ti år oplevet en markant befolkningstilvækst på 14%, som forventes at fortsætte fremover.

Fuldtegnet

Theklavej

Udviklingsprojekt i det Københavnske Nordvest-kvarter, der er i rivende udvikling. Ejendommen rummer 31 lejligheder, som er indrettet så de er særdeles velegnede til studerende og unge par, som er det største boligsøgende segment i København.

Fuldtegnet

Nordvest

Nyopført ejendom fra 2019 med 23 moderne lejligheder og 23 parkeringspladser. Ejendommen ligger i Københavns Nordvest-kvarter, som er i rivende udvikling.

Fuldtegnet

Vanløse

En moderne ejendom fra 2012, som består af 20 attraktive lejligheder og 3 erhvervslejemål. Ejendommen inderholdet et lejepotentiale, som forbedrer driften på sigt.

Fuldtegnet

Single Units CPH

18 moderne lejligheder på tværs af Københavns mest attraktive kvarterer. Investorerne får her en bred portefølje med geografisk spredning over hele København.

Fuldtegnet

Hovedstaden 1

En ejendom med central placering på Amager bestående af 12 attraktive lejligheder og 1 erhvervslejemål. Fonden har et attraktivt afkast med høje løbende udbytter.

Fuldtegnet

Frederiksberg

Moderne ejendom med en unik beliggenhed på Frederiksberg C, som består af 26 studieboliger og et erhvervslejemål. Efterspørgslen fra de studerende i området giver en stor lejesikkerhed.

Vores investeringseksperter er altid klar til en snak

Vi er altid åbne for en dialog om vores nyeste investeringsprojekter, så giv os et kald eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp.

Mourits Løvholt

Client Executive

ml@the-many.com

+45 44 33 22 11

Hans Christian Bruun

Junior Client Executive

hcb@the-many.com

+45 44 33 22 11

Søren Holm

Client Executive

sh@the-many.com

+45 44 33 22 11